Friday, March 1, 2013

Aku Suka Dia

Assalamualaikum everyone :)

Untuk post kali ni aku bukan nak bercerita panjang lebar okay, tapi just nak share recording aku yg macam hape entah ni. Hahahaha. Ni namanya penganggur berjaya tau tak? Duduk depan laptop, tengok drama bersiri 60 episod, tengok video karaoke kt youtube, sambil sambil melalak sekali maka terhasil lah recording hampeh ni. Hahaha. Just for fun lah. Banyak je terkucil aku nyanyi. Tapi bukan untuk buat demo ke ape. This is what my interest is :)

Tak nak dengar sudah. Anda tak digalakkan pun mendengar. Lebih baik tak dengar kan daripada bila dengar mengutuk2, betul tak? Hehee. Pada yg mahu mendengar just click the link below okay. Chow!




Thanks kerana tahankan mata untuk baca :D

6 comments:

  1. Replies
    1. biase jelahhh. mne ade sedap.. hehee

      Delete
  2. ehh.. sedap je dengar akak nyanyi!! mcm ainan tasneem daa. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainan tasneem tu yg mcm akak. hahaha :p
      biase jelah. nyanyi suka2. terkucil ke, terpeleot suara ke bedal jelah. bukan nk jd penyanyi. hihi

      Delete