Wednesday, February 6, 2013

Flowers & Ferrero Rocher

Assalamualaikum :)

Flowers! ok just wanna ask, what will uolls do when you get or received a bouquet of flowers? or to be specific, a bouquet of roses! and a box of Ferrero Rocher!! WOW!


Cantik takkkkkk? *_*

Okay, actually I got this flower or roses for my 2nd anniversary with Mr. HZ! So sweet! This is really surprised me.  tapi cuma aku dah nampak and dia dah tunjuk masa nak letak barang kt kereta dia. hikhikk. tapi takpelah, sebab mcm tak expect langsung HZ nak bagi bunga! Pernah berangan dapat2 bunga ni, and baru ni la jadi kenyataan! 

But I didn't do anything that surprised him like he did, just order cupcakes from my friend! and HZ cakap dia tak kisah pun, janji ikhlas. hee :)


 Cupcake dah senget benget and agak cacat sikit sebab dah tergolek dalam kotak tu. Ingatkan melekat kt situ. hihii. 


Cupcake ni boleh tahan la sedap jugak tau.. siapa2 nak order, boleh add business page dia kt FB ok? >> Khaira Cuppies . 
Add je and then korang boleh tengok macam2 gambar cupcake kt photo dia. not bad lah! nak ambik pun kt shah alam je. dekat sgt... yang jauh2 tu cari yang kt area rumah korang lah ye. bukan ape, kang susah pulak. tapi dia ni boleh deliver jugak rasanya. try la ok! hehe :)
Aku order cupcake ni 6 je, tapi katanya kotak untuk 6 cupcake dah ilek, so dia bagi yg 9 punya! tapi harga still untuk 6 cupcake. thanks Khairiawani ! *hugsss*


US



Nak tengok tak macam mana seorang abang melayan adik? dengan aku sekali kena main game! hahahah!



Ni la contoh abang mithali. eh? :p

Punya la seronok budak 2 orang ni kannnnnnnnn.. ni nak mengisi masa sebelum tengok movie la masing2 ni. Kitorang tengok movie 'The Last Stand' lakonan abg Arnold kita yg gagah tu okay. cerita dia pun best! tak rugi pun tengok. tapi agak ganas kata HZ. huhuu.


Seronok jugak masuk Toy R Us dengan diorang ni tau tauuuu. sebab nanti aku boleh tengok aksi-aksi diorang main patung batman, spiderman yang boleh gerak-gerak tuh. hahaa


Aku dengan automatik jadi mcm budak-budak bila kt Toys R Us ni. HZ pun sama gak! :p


Outfit of the day! *19th January 2013*

Hahh. kalau korang nk tau, sepatutnya kitorang balik dengan balance Pizza Hut yg tak habis masa lunch, tapi, boleh pulak masing-masing tak ingat nak ambik. tertinggal kt pizza tu! Masa dah nak tengok movie kot baru perasan takde sape-sape pegang pizza. Teruknya kitorang! hahahaha


Thank for reading! :)



4 comments:

  1. Wahh,bertuahnya!!..Double WOW! hehe. Semoga bekekalan dan berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee.. thank you dear. double wow eh.. hehee. insyaAllah. doa2kan kami ye :)

      Delete
  2. sedapnya ferrero rocher.. rasa lapar pulak... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap pun. nak ke? beli lah.. hehehehee

      Delete